Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Feestelijke openingsweek voor nieuwe Bruna op Schiphol Plaza

Na een verbouwing van 5 weken opende vanochtend de allernieuwste Bruna op Schiphol Plaza. De komende week zijn er direct allerlei activiteiten bij de nieuwe winkel, te beginnen met het Bruna BoekenFeest op zaterdagmiddag met Simone van der Vlugt. Bezoekers kunnen de dagen daarna ook langskomen voor signeersessies van onder andere Kluun, Esther Verhoef en Peter Römer.

Winkels Audax op Schiphol

Op de winkel op Schiphol Plaza, die al ruim 30 jaar op dezelfde plek te vinden is en twee entrees heeft, in het nieuwste Bruna concept toegepast. In september 2023 is de iconische kioskwinkel op Plaza al van Bruna branding voorzien. Hiernaast heeft Audax nog zeven winkels en vier shop- in-shopverkooppunten op Schiphol achter de security. Deze elf locaties hebben aangepaste namen voor de internationale reizigers, zoals Books & Magazines.

De nieuwe winkel op Plaza heeft een hele open uitstraling door de glazen buitenzijde, goede zichtlijnen en heldere navigatie. Via digitale schermen worden de nieuwste aanbiedingen en inspirerende tips overgebracht. Daarbij draait alles uiteraard om een uitgebalanceerd assortiment van lees- en cadeauproducten. Verder wordt er nog een uitnodigend gezamenlijk terras met het naastgelegen STACH gecreëerd, waar onder meer een leestafel komt voor bezoekers die iets willen drinken en lezen.

Bruna BoekenFeest (16 maart)

Op zaterdag 16 maart van 13.30 tot 16.00 uur vindt voor de ingang van Bruna Schiphol Plaza het BoekenFeest plaats, als aftrap van de Boekenweek bij Bruna. Simone van der Vlugt, een van Nederlands grootste thrillerschrijfsters, is hierbij aanwezig ter promotie van haar nieuwste boek ‘Bloedlijn’. Bezoekers kunnen zich daarnaast onder meer vermaken op een LED dansvloer en bij een speciale photobooth, maar ook gepersonaliseerde boekenleggers maken en leuke prijzen winnen.

Signeersessies (17 tot en met 24 maart)

Naast Simone van der Vlugt komen ook de volgende auteurs hun boeken signeren: Sholeh Rezazadeh (17 maart), Wendy de Vries & Frederique Ypenburg van ‘Get Fit Girl’ (18 maart), Kluun en Ray Klaassens (19 maart), Esther Verhoef en Peter Römer (20 maart), Joris Linssen (21 maart), Sascha Bronwasser (22 maart), Jeroen Windmeijer (23 maart) en Angelique Haak (24 maart). Dit alles om de bezoekers zowel op de nieuwe winkel als Boekenweek 2024 te attenderen.

Ontvang gratis meer informatie over Bruna

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bruna

×