Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Fiets mee met Bagels & Beans

Franchiseformule Bagels & Beans organiseert na het succes van hun eerdere biketour in Amsterdam nu ook een biketour in Utrecht. Tijdens deze fietstocht kom je alles te weten over de franchiseformule. Op zaterdag 28 augustus krijgen de deelnemers een kijkje in vier verschillende bagelkeukens.
Verhalen uit de praktijk

Op een informele en laagdrempelige manier maak je kennis met Bagels & Beans en hoe het is om een daghorecaformule te runnen. “De fietstocht gaat langs vier van de zes Utrechtse vestigingen. Voor deelnemers is er alle gelegenheid om vragen te stellen aan de franchisenemers die, zelfstandig of met zijn tweeën, de vestigingen runnen. Eerlijke verhalen uit de praktijk dus, zonder zoetstof of marketingopsmuk”, aldus mede-eigenaar Lizan van der Pol.

Extra editie

Van der Pol en Cathy Kroone, verantwoordelijk voor expansie, nemen namens de franchiseformule plaats op het zadel. Zij informeren de deelnemers over de kansen die er nu en in de toekomst zijn voor nieuwe franchiseondernemers. Ook bespreken zij de ins en outs van het ondernemerschap. “Denk bijvoorbeeld aan het vinden van een geschikte locatie en de financiële administratie, of leidinggeven aan de, vaak, nog jonge medewerkers”, aldus Van der Pol.

Vanwege het succes van de Amsterdamse editie eerder dit jaar en vorig jaar, is besloten om deze Biketour ook in Utrecht te organiseren. “De domstad ligt centraal in het land en is goed bereikbaar, waarmee we ook geïnteresseerden van wat verder weg de kans willen bieden om met ons mee te fietsen. Daarnaast bevindt het kantoor van Bagels & Beans in Utrecht, daarmee is dit dé aangewezen plek voor de eerste Biketour buiten Amsterdam. We hopen wederom enthousiaste potentiële bagelbazen, zoals wij ze noemen, te ontmoeten. Want zelfs nu groeit Bagels & Beans en dat willen we vasthouden en uitbouwen met nieuwe energieke franchiseondernemers.”

Route en aanmelden

“Startpunt is winkelcentrum Hoog Catharijne, waar zich een van de twee Bagels & Beans aGoGo bevindt. Dit concept is het ‘snelle zusje’ voor wie wel wil genieten, maar geen tijd heeft om te wachten. De volgende stop is het Haroekoeplein in de opkomende wijk Lombok. Hier heeft Bagels & Beans zich ontpopt tot de huiskamer van de buurt, met veel vaste gasten. Dat geldt ook voor de Bagels & Beans Amsterdamsestraatweg, de derde stop van het peleton. De tourfinish is bij het karakteristieke hoekpand op de Mariaplaats, midden in het historisch centrum.”

Om deel te nemen aan de Biketour in Utrecht, kun je via deze link je gratis en geheel vrijblijvend aanmelden. Vol = vol, dus wees er snel bij. Geef bij het aanmelden ook aan of je een eigen fiets meeneemt. Geen fiets? Geen probleem, de franchiseformule zorgt dan dat er een fiets voor je klaarstaat.

B&B Biketour Utrecht
  • Zaterdag 28 augustus van 14.01 – 17.31 uur
  • Startpunt: Bagels & Beans Hoog Catharijne
[box]Geen zin om te fietsen? Ontvang gratis meer informatie over franchisen bij Bagels & Beans![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×