Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Fiets mee met de Bagels & Beans Biketour 2020

Bagels & Beans organiseert op zaterdag 15 augustus een biketour voor aankomende franchiseondernemers. Tijdens deze fietstocht langs drie Amsterdamse vestigingen kom je er op een actieve, maar toch ontspannen en informele manier achter hoe het leven als een bagelbaas er uit ziet.  

Een eigen Bagels & Beans franchise runnen; hoe doe je dat? Wat heb je ervoor nodig en hoe zien je dagen eruit? De mensen achter de formule van bagels, koffie en geluk vertellen er graag over, maar dan wel op eigen wijze. Daarom wordt er deze zomer een unieke fietstocht georganiseerd waarbij we een flinke tip van de sluier oplichten over veel aspecten van het Bagels & Beans ondernemerschap.

Start bij de eerste Bagels & Beans vestiging

De Biketour start om precies 14.01 uur bij de allereerste vestiging aan de Ferdinand Bolstraat 70. Hier wordt een inkijkje gegeven in het ontstaan van Bagels & Beans, bijna 25 jaar geleden, in De Pijp – het Amsterdamse Quartier Latin. De volgende stop is bij de vestiging op IJdock, met een uniek uitzicht op het IJ en de A’DAM Tower. Tenslotte wordt afgesloten bij de nieuwste Amsterdamse vestiging op de NDSM-Werf in Noord. Rond 17.02 uur nemen we daar, blijmoedig en voldaan, voorlopig afscheid van elkaar.

Onder het genot van koffie, sap en bagels vertellen Cathy Kroone, chef werving&selectie, en Lizan van der Pol, directeur vanallesennogwat, over hoe het is om Bagels & Beans ondernemer te zijn. Uiteraard is hierbij voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

  • Meld je hier aan
  • Deelname is gratis en geheel vrijblijvend
  • Een eigen fiets is niet noodzakelijk maar mag wel meegenomen worden. Wil je graag een fiets van ons lenen? Geef het dan even aan.
  • Vol = vol, dus wacht niet te lang met aanmelden. Je krijgt een bevestiging via e-mail.
×