Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Fietscity Apeldoorn en Vaassen gaan samen

Fietscity Apeldoorn neemt per 1 februari 2015 alle activiteiten over van Fietscity Vaassen. ‘’Fietscity Apeldoorn is de grootste fietsenwinkel van de Veluwe en omvat ook het marktgebied waarin Fietscity Vaassen op dit moment opereert. De meerwaarde van de winkel in Vaassen kwam niet goed tot zijn recht. Daarom is gekozen om de krachten van deze twee winkels te bundelen en samen verder te gaan aan de Laan van Westenenk 96 in Apeldoorn’’, aldus Karel van Vuuren, mede-oprichter van Fietscity.

Het gezicht van Fietscity Vaassen, Tamara Oostenrijk, gaat het team van Fietscity Apeldoorn versterken. In deze winkel was zij in het verleden al eens werkzaam. Door de centralisatie zal Fietscity Apeldoorn in staat zijn haar klanten nog betere van dienst te kunnen zijn en een nog betere service te bieden.

Van Vuuren: ‘’klanten van Fietscity Vaassen kunnen na de sluiting voor service en garantie terecht in Apeldoorn. Mocht de klant de afstand te groot vinden, dan kunnen zij altijd gebruik maken van de haal- en brengservice.’’