Fietscity start eigen Academy

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Fietscity

Medewerkers van Fietscity worden binnenkort getraind via de Fietscity Academy. De formule wil elke medewerker de mogelijkheid geven zijn of haar kennis bij te schaven.  Ook voor nieuwe medewerkers en franchisenemers worden via de academy trainingen aangeboden.

Toetsing

Om er achter te komen waar extra bijscholing en opleidingen nodig zijn, is er bij elke Fietscity medewerker van de twaalf afzonderlijke Fietscity-winkels één of meerdere officiële toetsen afgenomen. Deze toetsen zijn afgestemd op de functie van de betreffende medewerker, vertelt Anneke Janssen van Fietscity.

De toetsing heeft een officieel karakter met een examen, afgenomen door de Tweewieler Academy, stichting OOMT en IBKI. Wie een officieel examen met goed gevolg aflegt, heeft de garantie dat zijn of haar kennis en vaardigheden van het vereiste niveau zijn. Hierbij wordt ook een officieel Branchepaspoort uitgegeven met alle behaalde certificaten, waarmee de Fietscity medewerker ook op papier zijn of haar kwaliteiten kan aantonen. Anneke Janssen zegt zeer blij te zijn met de eerste resultaten. Totaal zijn er 215 certificaten uitgereikt door de IBKI aan de medewerkers, dus op voorhand al een zéér goed resultaat.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.