Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

FIGUURA zoekt ondernemer voor locatie in Enschede

FIGUURA heeft inmiddels 4 vestigingen (Leeuwarden, Sneek, Zeist en Apeldoorn) en heeft de ambitie om verder te groeien in Nederland. FIGUURA zoekt voor een vestiging in Enschede een ondernemer, om vanuit daar een eigen FIGUURA onderneming te exploiteren. De vestiging is een volledig ingerichte salon voor gewichtsbeheersing en figuurcorrectie.

“Wij vragen gezonde energie, doorzettingsvermogen en enthousiasme en een geringe financiële investering en geven daarvoor een hoop terug. Als je niet helemaal op eigen benen wilt staan dan is aansluiten bij deze jonge, innovatieve en succesvolle formule een goede optie. Vanzelfsprekend zorgt FIGUURA voor een gedegen training om de klanten optimaal te bedienen en het “goede gevoel” te bieden”, aldus Mark Nestelaar de huidige franchisenemer.

Is je interesse gewekt of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Mark Nestelaar – 06 39856951- Welzijn@nestelaar.nl – www.FIGUURA.nl

Jaaromzet:  €100.000-€140.000 met groeipotentie (boekhouding ter inzage bij serieuze interesse)

Overnameprijs: €25.000 – €30.000 (inventarislijst op aanvraag beschikbaar)

Soft franchise formule: De formule onderscheidt zich door het gebruik van moderne unieke infrarood apparatuur en échte samenwerking tussen de collega ondernemers.

×