Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Filip Ghyssaert nieuwe franchisepartner bij ActionCOACH

ActionCOACH verwelkomt een nieuwe franchispartner. Filip Ghyssaert gaat zijn expertise inzetten om lokale ondernemingen te steunen als business coach. Ghyssaert heeft 25 jaar ervaring in verscheidene management functies bij internationale verdelers van medische verbruiks- en investeringsgoederen.

“In mijn loopbaan heb ik diverse functies bekleed als productmanager, sales en business development manager en ook in het algemeen management binnen diverse ondernemingen. Mijn drijfveer is mensen helpen, en mijn ervaring zet ik nu graag in samen met de bewezen systemen voor bedrijfsgroei van ActionCOACH’’, aldus Ghyssaert.

Masterfranchisenemer Janine Lie-A-Kwie is enthousiast over de tweede ondernemer in België en voorziet een verdere groei in het aantal business coaches. “ActionCOACH heeft zijn bestaansrecht en succes in Vlaanderen bewezen, en het is onze missie om alle KMO-ondernemers te bereiken met onze diensten”, zegt ze. “Juist in deze uitdagende tijden hebben ondernemers meer dan ooit behoefte aan professionele begeleiding.’’

ActionCOACH richt zich al meer dan 26 jaar op het coachen van MKB-ondernemers en telt inmiddels meer dan 1.000 coaches in ruim 70 landen. Dagelijks worden ruim 15.000 ondernemers begeleidt bij het verbeteren van bedrijfsresultaten. De formule onderscheidt zich door een praktische, resultaatgerichte aanpak omdat alleen actie daadwerkelijk tot resultaat leidt. Met eenvoudige strategieën op het gebied van onder andere sales, marketing, bedrijfssystemen en teambuilding worden verbeteringen gerealiseerd in omzet en winst. Het ultieme doel is ondernemers te begeleiden bij het creëren van een winstgevend bedrijf dat ook probleemloos zonder hun dagelijkse aanwezigheid werkt.

Naast individuele business coaching biedt ActionCOACH ook een scala aan educatieve seminars en workshops en verschillende vormen van coaching in groepsverband aan. Zo organisatie ActionCOACH op 21 januari om 15:00 een webinar voor ondernemers om kennis te maken met het groeimodel en de aanpak van ActionCOACH. Aanmelden via de webinar ‘6 Stappen naar een Succesvol Bedrijf’ kan via de volgende link.

[box]Wil je franchisenemer worden bij ActionCOACH? Klik hier voor meer informatie.[/box]
×