Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Filta Environmental zoekt gedreven ondernemers

Ben jij op zoek naar een groeiende en dynamische franchiseonderneming? Filta Environmental, marktleider in mobiele, milieuvriendelijke diensten, is dringend op zoek naar nieuwe franchisenemers om deel uit te maken van hun groeiende team.

In de afgelopen jaren heeft Filta in Nederland een sterke positie opgebouwd met Filtafry, een innovatieve mobiele service voor het filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van frituurapparaten. Het succes van Filtafry heeft geleid tot de toevoeging van Filtaseal (deurrubber-service) en Filtadrain (completen service voor schone afvoeren) aan het franchiseconcept. Dit heeft geresulteerd in een aanzienlijke groei van het aantal franchisenemers in Nederland.

De groei van Filta is dusdanig groot dat ze op korte termijn hun werkgebied willen uitbreiden in regio’s zoals Rotterdam, Den Haag, Groningen, Eindhoven, en de provincies Overijssel en Gelderland. Daarom is Filtaop zoek naar franchisenemers.

FiltaFry is een wereldwijd erkende dienst voor frituurmanagement en het filteren van frituurolie. Het is in 1996 ontwikkeld door Filta Environmental en biedt een milieuvriendelijke oplossing voor het verlengen van de levensduur van frituurolie en het verbeteren van de voedselkwaliteit. FiltaFry is actief in meer dan 20 landen en bedient wekelijks 7.000 klanten in verschillende sectoren, zoals cafetaria’s, hotels, restaurants, zorginstellingen, sportfaciliteiten en attractieparken.

Meer weten over franchisen bij Filta? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Filta Environmental

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Filta Environmental

×