Filta en Yarden winnen NFV prijs

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Filta Sjak2

Franchiseformules Filta en Yarden hebben gisteravond tijdens de NFV Jaardiner op Landgoed Zonnestraal in Hilversum, NFV prijzen in de wacht gesleept. Filta won de NFV Innovatieprijs en Yarden mocht zicht tot winnaar kronen van de NFV Franchise Trofee, uitgereikt door Hans de Boer, voorzitter van VNO-CNW en  Paul van Vuuren, Directeur Grootbedrijf & Instellingen, van ING.

Filta is een formule gespecialiseerd in het schoonmaken en verlengen van de levensduur van frituurvet tot wel 100%. De techniek is door Filta zelf ontwikkeld en is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie. Met deze service bespaart de klant tijd, geld en wordt ook de voedselkwaliteit verbeterd. Daarnaast wordt de uitstoot verminderd met 3 miljoen kilo CO2, wat gelijk staat aan 300.000 bomen.

Andere genomineerde franchiseformules voor deze categorie waren Cosmo Hairstyling en Délifrance.

De Franchise Trofee werd dit jaar gewonnen door Yarden. De uitvaartformule werd beloond door de transparante manier van werken. Zo hebben de ondernemers inspraak op verbeterpunten in de formule die in een open setting kan worden besproken met collega’s. Yarden heeft bijna één miljoen leden, 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland. De vereniging waarborgt de landelijke dekking door samen te werken met franchisenemers.

De andere genomineerde franchiseformules voor de Franchise Trofee waren Used Products en Happy Nurse.

Eerdere winnaars van de Franchise Trofee, die sinds 2004 wordt uitgereikt, zijn o.a. Intratuin, Jumbo, Bagels & Beans, Thomashuizen, Bruna en Profile Tyrecenter. De Franchise Trofee geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.