Filtafry Plus is het complete pakket voor Sjak van de Weijer

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Filta Sjak2

Na 25 jaar in loondienst werkzaam te zijn geweest, besloot Sjak van de Weijer een nieuwe stap te zetten: een onderneming starten. Tijdens het oriënteren kwam hij in aanraking met FiltaFry Plus. Sinds september 2015 is hij franchisenemer van de formule geworden en verantwoordelijk voor de regio Midden-Brabant.

Van de Weijer heeft ruim 25 jaar in de metaalindustrie gezeten en door een reorganisatie kwam hij voor de keuze te staan om of op zoek te gaan naar een nieuwe baan of aan iets nieuws te beginnen. Hij koos voor het laatste en ging oriënteren naar de mogelijkheden. “Ik was aan het rondkijken en toen kwam ik FiltaFry Plus tegen. De formule sprak mij direct aan, omdat het vrij nieuw in Nederland is maar toch al meer dan 20 jaar wereldwijd bestaat” aldus Sjak. “Nadat ik op het internet meer te weten was gekomen over de formule besloot ik de volgende stap te nemen”.

Via de Nationale Franchise Gids heeft hij informatie aangevraagd en kwam in contact met de franchisegever. “Tijdens de eerste kennismaking werd mij nog duidelijker wat de formule inhield. Het gesprek was zeer positief. Bij het vervolggesprek op het hoofdkantoor, kreeg ik de nummers van andere franchisenemers mee. Ik heb hen benaderd en die gesprekken waren zeer positief. Na een keer mee te zijn geweest om de service uitgevoerd te zien worden was het voor mij duidelijk dat dit de formule was die bij mij past.” Van der Weijer is nog steeds blij met de nieuwe stap die hij heeft gemaakt. “Het hele complete pakket van de formule, met alles er omheen bevalt me heel goed.”

 

 

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website