Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Finalisten Franchise Starter Award presenteren hun formule

Afgelopen vrijdag 14 september verschenen de drie finalisten van de Franchise Starter Award voor de jury van franchise experts. Zowel Suittruck, Health&Co als Wok& presenteerden hun formule aan de jury bestaande uit Boris van der Ham, Jacky Michels en Evelien Croonen. Respectievelijk de voorzitter van de NFV, franchisegever van GroenRijk en universitair docent bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

De presentaties werden gegeven bij het hoofdkantoor van GroenRijk in Boskoop, nabij Rotterdam. Vooraf is aan de formules gevraagd documentatie op te leveren zodat de jury de formules zorgvuldig konden bestuderen. Onder andere handboeken en bedrijfsplannen zijn overhandigd. Franchisegever Jacky Michels vertelt: “De documenten die we hebben ontvangen waren zeer uitgebreid. Een goed teken dat nieuwe formules franchising zo serieus nemen!”

De formules reageerden enthousiast na afloop van de presentaties: “Het was spannend, maar ook gaaf om je concept te mogen presenteren voor zo’n jury. We zijn benieuwd naar de bevindingen op 4 oktober,” aldus Boris van Leeuwen van Wok&.

De uitslag van het jury rapport wordt bekend gemaakt nadat de drie finalisten tijdens het Franchise Congres hun formule voor de aanwezigen gepresenteerd hebben. Daarop volgt een stemronde van het aanwezige publiek wat bestaat uit franchisegevers en –managers. De combinatie van het oordeel van de aanwezigen en het oordeel van de jury bepaalt welke formule de allereerste Franchise Starter Award mee naar huis mag nemen, samen met de prijs ter waarde van €10.000.

Wilt u bij de uitreiking aanwezig zijn en bent u werkzaam bij een franchiseformule? Schrijf u dan in voor Het Nationale Franchise Congres.

×