Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Finalisten Franchisenemer van het Jaar bekend

Stichting Onderneem ‘t!, organisator van de gelijknamige Franchise & Formule Beurs organiseert dit jaar voor de 2e maal de ‘Franchisenemer van het Jaar’. “Nomineren kon tot 4 februari, uiteindelijk zijn er 35 franchisenemers genomineerd! Wij als organisatie vinden het natuurlijk fantastisch dat er zo’n animo is. Tijdens de stemronde is er flink gestemd er zijn 3 finalisten bekend!”, aldus beursorganisator Michel van der Stelt.

Vorige week sloot de stemronde van de Franchisenemer van het Jaar verkiezing. De 3 genomineerde franchisenemers die in de race zijn voor de titel ‘Franchisenemer van het Jaar’ zijn:

George en Marije Le Comte (Bruna in Breda)Wilfried Akkersdijk (Colors@Home in Raalte)Arjan en Marion Zegers (Bakker Bart in Vlijmen)

George en Marije Le Comte (Bruna in Breda)
Wilfried Akkersdijk (Colors@Home in Raalte)
Arjan en Marion Zegers (Bakker Bart in Vlijmen)
Deze 3 franchisenemers gingen de strijd aan met andere franchisenemers en uiteindelijk zijn op deze 3 finalisten de meeste stemmen uitgebracht. In de eindronde zal de driekoppige jury en een mystery shopper van Store Support de vestigingen bezoeken. De jury maakt van ieder bezoek een verslag. De jury bepaalt de uiteindelijke winnaar. Hierin laat zij meewegen: het aantal uitgebrachte stemmen, het rapport van de mystery shopper en hun eigen bevindingen. Tijdens de Franchise & Formulebeurs Onderneem ‘t! op vrijdag 8 april zal de prijs worden uitgereikt.

dinsdag 22 maart 2011.