Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Financieren bij Spare Rib Express met ABN AMRO

Voor de financiering van nieuwe franchisenemers biedt Spare Rib Express in samenwerking met ABN AMRO voordelig een financieringsarrangement aan. Voorheen werd er vaak gebruik gemaakt van crowdfunding, “Echter zien de banken op dit moment ook dat de maaltijdbezorgingsbranche harder groeit dan ooit tevoren”, aldus Commercieel Manager David Pinedo.

“Dit is natuurlijk een prachtig signaal en compliment voor ons als formule, maar nóg interessanter voor potentiele franchisenemers”, aldus Pinedo. Zij kunnen nu tegen goede voorwaarden financieren.

Flink kapitaal opbouwen in vijf jaar

“Een Spare Rib Express bezorgrestaurant wordt bij ons altijd in 5 jaar afgelost en gedurende de looptijd haalt de franchisenemer ook nog een inkomen uit de exploitatie Eigenlijk bouw je dus in 5 jaar een flink kapitaal op en je kunt ook nog in je levensonderhoud voorzien”, aldus Pinedo. “Uiteraard moet hier wel wat voor gebeuren, maar met de juiste instelling, onze formulebegeleiding en het uitvoeren van onze formulemissie kan eigenlijk iedereen, overal in Nederland succesvol zijn”, aldus Pinedo.

×