Finenzo-vestigingen sluiten aan bij Huismerk

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Afgelopen maand zijn 14 kantoren aangesloten bij het label Huismerk van de vorig jaar gestarte serviceprovider Romeo. Daaronder vallen de kantoren van de franchiseformule Finenzo. De Finenzo vestigingen blijven onder hun eigen naam opereren.

Dit heeft onder andere te maken met het beleid van Huismerk. Zij gaan voor een  selectief en gemaximeerd distributiekanaal. “Omdat er kantoren zijn die actief met onze naam naar buiten treden, vinden wij het ongewenst als er twee Huismerk-deelnemers bij wijze van spreken in dezelfde straat zitten.” aldus directeur Edsel de Graaf. Ondernemers die gebruik maken van hun formule krijgen voor een maandelijks bedrag toegang tot het CRM-systeem, trainingen en het gebruik van logo en naam. Huismerk heeft ruim 60 vestigingen in Nederland. Eén op de vier kantoren laat het volledige bemiddelingstraject over aan Huismerk en dat neemt toe. Dit komt doordat adviseurs alles kunnen uitbesteden aan de serviceprovider en zich volledig kunnen richten op het geven van advies.

De Graaf denkt met een vergelijkbaar concept een franchiseformule op de markt te zetten aan het eind van de zomer. “Die biedt feitelijk standaard de diensten waar adviseurs nu op vrijwillige basis voor kunnen kiezen bij Huismerk. Het credo is hetzelfde: het advies is van de adviseur, de rest kunnen wij doen.”

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.