Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Finovion administratiekantoren netwerk groeit met 4 kantoren

Het Finovion administratiekantoren netwerk is met accountancy specialisten uitgebreid met vier nieuwe locaties (Soest, Boxtel, Nieuwegein en Moerdijk). Momenteel telt het Finovion netwerk 50 locaties. Er wordt verwacht dat enkele kantoren zich in 2018 nog zullen aansluiten.

In september heeft Michel Birzwilks zijn kantoor JN administraties in Nieuwegein bij Finovion aangesloten. De Finovion vestiging in Soest is onlangs door Ron Stam gestart. Per oktober heeft Willem Meiresonne zijn kantoor Meiresonne Fiscaal Advies aangesloten bij Finovion Moerdijk. Ook het Administratiekantoor Jilesen in Boxtel sluit zich per oktober bij Finovion aan.

Over Finovion

Finovion is een netwerk van administratiekantoren en accountancyspecialisten dat landelijk opereert. Finovion ondersteunt organisaties bij het verkrijgen van meer grip op de bedrijfsvoering vanuit een financiële hoek. Finovion licht hierbij meer toe dan alleen cijfers. Ondernemers krijgen hulp van een ondernemer die meedenkt over de gehele voering van het bedrijf.

×