Finovion kiest voor commerciële ondersteuning met coach Bert Calatz

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Finovion

Finovion kiest voor extra commerciële ondersteuning van haar kantoorleiders middels de inzet van commerciële coach Bert Calatz.

Commercieel directeur Wichard Hendriks van Finovion is ervan overtuigd dat in het toekomstige accountantskantoor een kantooreigenaar naast de vaktechnische vaardigheden ook voldoende commerciële kwaliteiten moet bezitten om een financieel gezond kantoor te hebben. Immers door prijsdruk op de routinematige werkzaamheden, zijn in de toekomst meer klanten nodig om dezelfde omzet te realiseren.

Finovion doet al veel in de marketing begeleiding van de aangesloten kantoren, zoals het organiseren van marketingsessies, online marketing en het leveren van informatieaanvragen. Het aanreiken van commerciële coach Bert Calatz is weer een volgende stap.

Bert Calatz heeft zijn ervaring binnen de accountancy opgedaan als manager Marketing & Sales en Accountants Adviseur bij Snelstart administratieve software. Sinds 2012 heeft Bert zijn eigen bedrijf NoReJa advies dat accountants begeleidt in het aanleren van commerciële vaardigheden.

Finovion is een landelijk opererend administratie- en accountantskantoren netwerk met ruim 35 vestigingen. Speerpunten van Finovion zijn het ondersteunen van organisaties bij het verkrijgen van meer grip op de bedrijfsvoering vanuit financieel oogpunt, het werken tegen vaste maandelijkse abonnementen en het zijn van een online, innovatief en bijdetijds kantoor. Het Finovion netwerk bestaat uit boekhouders, adviseurs, accountants, fiscalisten en specialisten.

Meer weten over Finovion? Klik hier voor meer informatie.

 

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website