Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Nationale Franchise Gids en Kapitaal op Maat samen aanwezig op Crowdfunding Day 2015

Crowdfunding Day 2015
Op 12 mei 2015 vindt de eerste jaarlijkse Crowdfunding Day plaats, hét congres voor iedereen geïnteresseerd in crowdfunding. Crowdfunding begon als een kleinschalig initiatief om creatieve projecten te financieren, maar is in korte tijd wereldwijd uitgegroeid tot een miljardenindustrie. Tijdens Crowdfunding Day analyseren verschillende specialisten de huidige positie van crowdfunding in Nederland en in het buitenland en onderzoeken we hoe crowdfunding toekomstbestendig te maken is.

Steeds meer ondernemers weten met behulp van crowdfunding hun onderneming te starten. In het begin waren het vooral creatieve bedrijven of “start-ups” die hun heil zochten in crowdfunding. De laatste tijd worden ook steeds meer franchises met succes gecrowdfund. En dat is ook een logische ontwikkeling, goede franchise formules zijn immers een bewezen succes en daarom voor de “crowd” een minder risicovolle investering.

Op deze dag wordt in een speciale masterclass aandacht gegeven aan specifiek “Crowdfunding en Franchising” met diverse cases, tips and tricks. Deze masterclass wordt gegeven door de Nationale Franchise Gids in combinatie met o.a. het Crowdfunding platform Kapitaal op Maat en de NFV. Deze masterclass is vooral interessant voor de Franchisegevers om zich op deze manier één dag in te oriënteren in deze alternatieve financieringsvorm voor toekomstige franchisenemers.

Via deze link kunt u kaarten bestellen voor deze dag tegen een speciaal tarief van €175 per kaart in plaats van €345 per kaart. Gebruik hiervoor de kortingscode: FRANCHISECFD.