Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Fit worden in nieuwe fit20 studio Valkenswaard

30 april 2018
In Valkenswaard worden op 7 mei de deuren geopend van de derde fit20 studio van personal trainers Emiel en Laura Bechtold. Het unieke concept dat aangeboden wordt door fit20 zorgt ervoor dat sporters fit kunnen worden door één keer per week 20 minuten te trainen. Bovendien is dit mogelijk zonder transpireren, waardoor er in normale kleding gesport kan worden. Inmiddels zijn er meer dan 10.000 mensen in Nederland die trainen volgens de fit20 methode sinds de op. Franchiseformule fit20 werd opgericht in 2009.

Krachtiger in 20 minuten

Dankzij de trainingsmethode krijgen de spieren sterke prikkels. Dit zorgt ervoor dat in de herstelperiode tussen twee trainingen door het hele lichaam fitter wordt. Personal trainers Emiel en Laura bieden de training alleen aan op afspraak en altijd met persoonlijke begeleiding. Emiel Bechtold: ”Na mijn eerste fit20 training dacht ik gelijk ‘ Dat kan niet!’ Ik had jaren drie keer per week in de sportschool gestaan. Maar nu merk ik dat ik met 20 minuten trainen gewoon krachtiger ben geworden.” Laura Bechtold vertelt: “Zelf had ik niet zoveel met sporten. Ik sportte voor de gezelligheid met vriendinnen. Maar nu merk ik dat alles strakker is en dat ik sterker en fitter ben geworden. De wekelijkse training is ook een perfecte basis voor andere sporten.”

fit20 Valkenswaard

Eerder al opende het echtpaar Bechtold al twee studio’s in Eindhoven. De opening van fit20 Valkenswaard voelt echter als thuiskomen. “We vinden het geweldig om in Valkenswaard te starten. We zijn hier opgegroeid en het voelt als thuiskomen! In onze twee studio’s in Eindhoven zien we leden van alle leeftijden, sportief en niet sportief, alleen of met een (vaste) duo-partner, die wekelijks trainen en fitter worden. Dat willen we ook voor mensen in Valkenswaard doen.’’

De formule

fit20 is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Dit heeft aangetoond dat het de gezondheid en fitheid sterk verbetert met één intensieve training per week. Alle oefeningen worden een gekoelde ruimte van 17 graden uitgevoerd en altijd in slow motion. Daardoor transpireren klanten nauwelijks en is er ook geen speciale sportkleding nodig. De fit20 trainingsmethode is geschikt voor alle leeftijden. Laura en Emiel Bechtold: “Iemand in twintig minuten helpen om een optimaal rendement te halen uit de training stimuleert ons. Zichtbare – en soms ook kleine – verbeteringen maken voor veel mensen een groot verschil. Het geeft ons een kick als een klant na twee maanden trainen weer met haar rechterarm haar schouder kan aanraken. Iets wat ze jaren niet meer kon. Dat ontroerde haar en ook ons! Maar doen is geloven, dus we dagen de mensen in Valkenswaard uit een keer te komen proeftrainen. We kijken er erg naar uit in Valkenswaard te gaan beginnen.”

×