fit20 breidt uit met vestiging in Nieuwegein

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Sabine Lammers, fit20 Personal Trainer, zal op 7 december 2015 starten als franchisenemer bij deze formule. Lammers opent dan de deuren van haar eigen fit20 studio, aan de Zoomstede 13A in Nieuwegein. Met deze opening staat de teller van fit20 studio’s op 60.

Lammers ziet het openen van een eigen studio als een logische volgende stap. Zij was in het verleden eigenaresse van twee sportscholen en in de afgelopen vijf jaar heeft zij zich als vitaliteitscoach gespecialiseerd in stress gerelateerde klachten en als gewichtsconsulente in voeding. “De fit20 methode staat haaks op de traditionele beeldvorming van hoe je sport zou moeten bedrijven. Ik was eerst sceptisch, maar er opende zich een verrassend nieuwe wereld voor me. Dit heeft niks met klassieke fitness of de sportschool te maken, dacht ik meteen. Dit is anders: niet meer zweten en maar één keer in de week 20 minuten trainen.”

De fit20 methode is volgens Lammers intensief maar vooral effectief. “De wekelijkse training maakt je mentaal en lichamelijk sterker en dat heeft weer effect op je persoonlijk en zakelijk leven. Mensen voelen zich niet alleen fitter, sterker en gezonder, ze zijn het ook! En het mooie is dat ik bij fit20 mijn ervaring als sportschoolhouder én coach perfect kan combineren. Met mijn keuze voor fit20 als franchise, kan ik mijn klanten nóg beter helpen, omdat ik zoveel kennis en kunde achter me heb staan.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website