Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

fit20 Den Haag krijgt nieuwe eigenaar

Fit worden in slechts 20 minuten per week. Veel mensen doen dat alweer 10 jaar bij fit20 Den Haag. Bij fit20 trainen beoefenaars slechts 20 minuten per week, op afspraak, onder begeleiding van een speciaal opgeleide fit20 trainer. De fit20 studio aan de Eisenhowerlaan 77 krijgt per 1 augustus een nieuwe eigenaar, Juliëtte Paiga.

“Zolang ik mij kan herinneren ben ik al met sport bezig; zelf sporten maar ook het begeleiden en trainen van anderen. Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met fit20, dat bleek een welkome aanvulling te zijn op mijn manier van trainen. Na jaren als trainer bij fit20 gewerkt te hebben kreeg ik de kans de fit20 studio Den Haag over te nemen. Dit was voor mij de kans om in mijn eigen woonplaats andere mensen te helpen om op een heel efficiënte en effectieve manier fitter, sterker en gezonder te worden! De positieve effecten die ik ervaren heb door deze training, wil ik graag delen. Iedereen verdient het om zich fit te voelen; zowel mentaal als fysiek”, aldus Juliëtte.

Intensieve trainingen en hoogwaardige technologie

Fit20 heeft een aantal bijzondere kenmerken. De intensieve trainingsvorm duurt slechts 20 minuten, maar zorgt voor een krachtige prikkel die het lichaam aanzet om sterker, fitter en energieker te worden. De training wordt op een volkomen verantwoorde wijze uitgevoerd dankzij de slow motion oefeningen en deskundige begeleiding. Bovendien maakt de lage temperatuur in de studio in combinatie met de korte duur van elke oefening het mogelijk om in dagelijkse kleding te trainen zonder te transpireren.

Een bijzonder aspect van Fit20 is de unieke fit20-sensortechnologie. De apparatuur is uitgerust met sensoren die de slow motion bewegingen uiterst nauwkeurig volgen. Hierdoor krijgt de beoefenaar real-time visuele feedback over de juiste uitvoering en het juiste tempo van de oefeningen. De sensoren dragen in hoge mate bij aan het behalen van optimale trainingsresultaten. Bovendien kunnen beoefenaars hun vorderingen bijhouden op hun eigen mobiele apparaat.

Effectiviteit fit20 wetenschappelijk bewezen

Directeur Walter Vendel, die fit20 veertien jaar geleden startte, is verheugd over de ontwikkelingen in Den Haag. Hij waardeert het enthousiasme van Juliëtte Paiga omdat dit meer mensen de unieke formule van fit20 laat ervaren. Vendel herinnert zich hoe ze ooit begonnen zijn als de allereerste fit20-studio, en die missie staat nog steeds centraal in alles wat ze doen. Hij is oprecht blij dat het stokje van fit20 Den Haag zo deskundig wordt overgedragen, omdat hij iedereen deze training van harte gunt, die kracht en gezondheid aan je leven toevoegt. Ze hebben al duizenden levens op positieve wijze beïnvloed.

De mogelijkheid om dit te bereiken met slechts 20 minuten training per week wordt bewezen door Vendel en zijn groeiende team van franchise-ondernemers en honderden fit20-trainers in binnen- en buitenland. Vendel benadrukt dat ze de fase van scepticisme ontgroeid zijn. In het begin konden mensen niet geloven dat fit20 zou werken, maar de succesverhalen van tevreden klanten hebben het fit20-vliegwiel in beweging gezet. Hierdoor zijn er meer vestigingen in Nederland en daarbuiten geopend, met een groeiend aantal beoefenaars en succesverhalen.

De effectiviteit van deze training is ook wetenschappelijk bewezen in een groot onderzoek. De conclusie is duidelijk: ongeacht leeftijd en startniveau neemt de spierkracht van iedereen tussen de 30 en 50% toe. Dit heeft een zeer positief effect op fitheid en gezondheid. Vendel is trots op wat fit20 heeft bereikt en kijkt uit naar een toekomst waarin nog meer mensen kunnen profiteren van deze krachtige en gezonde trainingsmethode.

Ontvang gratis meer informatie over fit20

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

fit20

×