fit20 en ALLSAFE Mini Opslag slaan handen ineen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

fit20 en allsafe

ALLSAFE Mini Opslag gaat een samenwerking aan met fit20 om het personeel fit en gezond te maken. Bij ALLSAFE zijn ze zich ervan bewust dat gezonde werknemers ook blije en gemotiveerde werknemers zijn. Om deze reden heeft ALLSAFE gekozen voor fitnessformule. Sinds de start van de samenwerking op 1 maart 2016 traint ruim 75% van de ALLSAFE medewerkers al bij fit20 studio in de buurt.

Algemeen directeur van ALLSAFE, Eric Stubbé, ziet in de samenwerking twee voordelen: “Voordeel voor ons personeel is dat het weinig tijd in beslag neemt en je professioneel ondersteund wordt door een personal trainer en optimaal resultaat verkrijgt. De speciale manier van trainen in een ruimte van maximaal 17 graden voorkomt transpireren waardoor je je dagelijkse kleding gewoon aan kunt houden. Bovendien bevordert het trainen de teamspirit, omdat de collega’s in duo’s trainen.”

“ALLSAFE is de eerste organisatie die het trainen landelijk aanbiedt voor haar medewerkers. Onze oplossing is locatie onafhankelijk; met ruim zeventig studio’s er is altijd wel een studio in de buurt,” aldus directeur fit20 Walter Vendel. “ALLSAFE is voor mij een frontrunner: ze erkennen het directe belang van een gezonde werknemer en ze zijn ambitieus. En voor groei heb je fitte mensen nodig. Een prettige bijkomstigheid is dat de kosten van het gestructureerd aanbieden van trainingsmogelijkheden voor werknemers, aftrekbaar zijn van de winst van de onderneming.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.