fit20 en Google sprekers op Het Nationale Franchise Congres 2017

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 3 oktober a.s. vindt bij het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam de 16e editie van Het Nationale Franchise Congres plaats. Tijdens deze dag kunnen deelnemers met elkaar in gesprek gaan over verschillende onderwerpen. Zo worden o.a. onderwerpen als Data & benchmarking, Prognoses en aansprakelijkheid en Franchise & financiering besproken. Klik hier voor een totaaloverzicht. Naast de workshops geven Walter Vendel van franchiseformule fit20 en Marcel in ’t Veen van Google Nederland ieder een inspirerende presentatie.

fit20

Walter Vendel is oprichter en eigenaar van franchiseformule fit20. De personal training formule startte hij in 2009 met een eigen studio in Nunspeet. Acht jaar later heeft de franchiseformule 70 studio’s in Nederland en is het ook actief in België, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Multinationals als Ahold, Heerema, Randstad, Siemens en Yokogawa hebben zelfs een in-house fit20 studio. De franchiseformule is in 2015 gekozen tot FD Gazelle van het jaar.

Google

Marcel in ‘t Veen richt zich al meer dan 12 jaar op het laten groeien van lokale en internationale organisaties. In zijn rol bij Google heeft Marcel als missie om, samen met strategische partners, alle bedrijven en ondernemers in Nederland te helpen online goed gevonden te worden. In 2016 behaalden meer dan 50 duizend bedrijven hun omzet voornamelijk via internet. De totale omzet via internet is in Nederland al meer dan 100 miljard euro.

Inspirerend

“Op het gebied van franchise is Het Nationale Franchise Congres al 16 jaar de meest inspirerende event in Nederland. Meer dan 100 franchisegevers gaan met elkaar in gesprek over uiteenlopende onderwerpen. Je leert van elkaar door met elkaar in gesprek te gaan. Dit komt ook weer het niveau van franchise in het algemeen ten goede. Men inspireert elkaar”, aldus Tom Barten van De Nationale Franchise Gids, organisator van het franchisecongres.

Wilt u ook het franchisecongres bezoeken? Klik dan hier.

Deelname aan het franchisecongres is uitsluitend voor franchise- en formulemanagement, niet voor toeleveranciers.

 

FLYNTH_250x87
VISMA_150x36
ABN-AMRO-logo
ludwig-logo

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website