fit20 expandeert naar Engeland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule fit20 breidt uit naar Engeland. Op maandag 1 augustus jl. tekende de Britse ondernemer Niri Patel de masterfranchise overeenkomst voor Engeland. Patel beschikt over veel franchise ervaring en herkent de marktbehoefte. Engeland is van alle landen in Europa de grootste fitnessmarkt. De planning is om in het najaar van 2016 de eerste fit20 vestiging te openen in York.

Ad de Waard, directeur fit20 International BV, geeft aan dat de stap naar de Engelse markt veel perspectief biedt. “De Engelse markt is drie keer zo groot als de Nederlandse markt en met deze stap is de taalbarrière naar andere Engelssprekende landen nu geslecht. De exercitie om een anderstalige markt te betreden is intensief geweest. Nu is de e-learning omgeving binnen de fit20 Academy volledig Engelstalig opgezet. De onderhandelingen met Niri Patel verliepen bijzonder vlot. Net als een workout van fit20 waren de onderhandelingen kort en intensief en met positief resultaat”, aldus de Waard.

Masterfranchiser Patel is ook enthousiast over de nieuwe samenwerking. “Voor de fit20 formule zie ik hier enorm veel potentie en ik verwacht dat de Engelsen het snel omarmen. De formule past perfect bij deze tijd en ik kijk ernaar uit om de formule hier in Engeland uit te rollen”, aldus Patel.

De fitnessformule is sinds de oprichting in 2009 met 80 studio’s flink gegroeid. Daarnaast maakt fit20 op internationaal gebied ook stappen. Na België is Engeland het derde land waar de fitnessformule wordt uitgerold.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website