fit20 Leiden in nieuw jasje

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Afgelopen september is de fit20 vestiging in Leiden overgenomen door voormalig toptennisser Bouwiena Boer. “Het concept past bij sporters die hun prestaties willen verbeteren en fot20 aan hun trainingsschema toevoegen”, aldus Boer.

fit20 Leiden verzorgt High Intensity Personal Strenght trainingen. Deze trainingsmethode is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat een intensieve training per week de gezondheid en dagelijkse fitheid sterk kan verbeteren. Als voormalig toptennisser weet Boer hoe belangrijk een gezond lichaam is. “De gecontroleerde uitvoering van fit20 training spreekt me met name aan. De slow-motion methode zorgt ervoor dat je weinig stuk kan maken in je spieren; het is geen krachtexplosie,” vertelt Boer.

“Nadat ik twee keer ben geopereerd aan mijn knie kon ik niet meer tennissen op hoog niveau. Het opgeven van fulltime tennis was de consequentie. Hierna heb ik gestudeerd aan de Hanzehogeschool te Groningen, waar ik de opleiding Small Business & Retail Management heb gevolgd. De keuze viel op deze studie omdat ik graag een eigen bedrijf wil starten. Over fit20 was ik – net als velen – eerst erg sceptisch. Omdat ik gewend ben om uren te trainen klinkt het onvoorstelbaar dat je in twintig minuten zoveel kunt bereiken. Maar de resultaten liegen er niet om. Dat zie ik bij mijn vrienden die me tipten over fit20 en dat ervaar ik nu ook zelf.”

Persoonlijke aandacht

“Voordeel van het starten onder een franchiseformule is dat ik bij het hoofdkantoor terecht kan voor bijvoorbeeld advertentiemateriaal of vragen over de administratie, maar ook met vragen over voeding en er is zelfs een fysiotherapeut verbonden aan fit20. Zo kun je klanten veel breder helpen. De formule is succesvol en ik kan niet wachten tot ik fulltime aan de slag kan met fit20 Leiden!”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website