fit20 opent 106e studio in Bergen op Zoom

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Personal fit20 trainer Joerie Tullenaar opent op 14 september aan de Rijtuigweg zijn eigen fit20 studio. fit20 is geschikt voor mensen die weinig tijd of geen zin hebben om iets aan fitness te doen en wel hun conditie willen opbouwen. Sinds de oprichting in 2009 zijn er in Nederland meer dan 100 studio’s geopend.

De fit20 studio in Bergen op Zoom verzorgt High Intensity Personal Strength Trainingen. Deze trainingsmethode is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat een intensieve training per week de gezondheid en dagelijkse fitheid sterk kan verbeteren. De training wordt veilig uitgevoerd en via een persoonlijke app kunnen alle trainingsresultaten worden bijgehouden.

fit20 formule
De training is ’hoog intensief’, dit houdt in dat de spiergroepen in korte tijd zwaar worden belast en tot het uiterste worden gedreven. Door te trainen tot ‘spierfalen’ worden de spieren tot het uiterste getraind en versterkt. Zonder afleiding van harde muziek of spiegels wordt er één-op-één of in duo’s getraind. De ruimte is gekoeld op 17 graden waardoor klanten niet transpireren en sportkleding of naderhand douchen niet nodig is. De klant staat binnen 20 minuten weer buiten. 

Over fit20
fit20 is een High Intensity Trainingsmethode (HIT) gebaseerd op wetenschappelijke studies en onderzoeken. fit20 heeft in Nederland meer dan 90 studio’s, verspreid over Nederland en vijf in-company studio’s bij Siemens, Yokogawa, Randstad, Ahold en Heerema. In 2015 is fit20 uitgebreid naar het buitenland.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website