Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

fit20 opent 3 nieuwe vestigingen

19 augustus 2019
Franchiseformule fit20 opent drie nieuwe vestigingen in september. De verschillende franchisenemers openen vestigingen in: Middelburg, Dalfsen en Dronten.

Middelburg

Personal trainer en ondernemer Chenine Pals opent op 3 september de 134e fit20 studio in het souterrain van Vrijlandstraat 33 in Middelburg. Pals: “In twintig minuten per week train je jezelf intensief; de oefeningen zijn een mooie basis om jezelf te verstevigen en te werken aan je gezondheid. We zijn ons steeds meer bewust van het belang van een gezond lichaam en dat we daar preventief mee aan de slag moeten. De fit20 methode is een toegankelijke en efficiënte manier om aan je fitheid te werken. Die stok achter de deur hebben veel mensen nodig. De trainingsmethode van fit20 laat snel resultaat zien en mensen zijn binnen drie maanden fitter, sterker en soepeler. Wekelijks geven we onze klanten een optimale trainingsprikkel, we letten op houding, techniek en ademhaling. Ik vind het heel bijzonder dat je je in zo weinig tijd, zo fit kunt voelen. Maar doen is geloven, dus ik daag de mensen in Middelburg uit een keer te komen proeftrainen. Ik verheug me om in Middelburg te beginnen”.

Dalfsen

Personal trainers en ondernemers David Kuperus en Lisette Vos openen op 2 september de 135e fit20 studio aan de Prinsenstraat 32 in Dalfsen. Lisette Vos wordt het gezicht van deze nieuwste fit20 studio. Lisette Vos: “In twintig minuten per week train je intensief; de oefeningen zijn een goede basis om jezelf te verstevigen en te werken aan je gezondheid. Sterkere spieren zorgen voor minder klachten en dat maakt mensen op een relatief eenvoudige manier iets gelukkiger. En zoals bijna iedereen was ik eerst ook sceptisch, maar na zeven jaar weet ik wel beter. Ik gun het iedereen om aan het eind van de dag energie over te hebben, dus ik daag iedereen uit Dalfsen uit het een keer te komen proberen!”

Dronten

Personal trainers en ondernemers Arrold en Esther-Mirjam Witteveen openen op 2 september de 138e fit20 studio aan De Oude IJssel 9b in Dronten. Dit is de tweede studio van het echtpaar Witteveen, Evelien Adema wordt de studiomanager en het gezicht van fit20studio in Dronten.

Evelien Adema: “In twintig minuten per week train je intensief; de oefeningen zijn een goede basis om jezelf te verstevigen en te werken aan je gezondheid. Ik ben al zo’n drie jaar trainer bij fit20 en ik merk dat klanten al vrij snel fitter en sterker worden. De pijntjes zijn verdwenen en ongemerkt kunnen mensen makkelijker de trap op of zware dingen tillen. Sterkere spieren zorgen voor minder klachten en dat maakt mensen op een relatief eenvoudige manier iets gelukkiger. Ik ben er trots op om in Dronten te starten, hier kwam ik als kind maar wat graag bij mijn grootouders op bezoek. Ik heb er mooie herinneringen aan en ik kijk ernaar uit om de Drontenaren een beetje gelukkiger te maken.”

×