Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

fit20 opent 4 nieuwe vestigingen in september

28 augustus 2018
De grootste Nederlandse franchiseketen van boutique fitnessstudio’s groeit hard door. Volgens Walter Vendel, directeur van de keten: “Met deze 4 vestigingen van fit20 in Leeuwarden, Raalte, Haarlem centrum en Scherpenzeel zet de groei in Nederland goed door. Er zijn dan 130+ locaties open. We verwachten dit jaar ook in Duitsland en Frankrijk van start te gaan.”

fit20 individueel programma

In twintig minuten tijd per week fit worden en blijven, zonder omkleden en zonder te zweten; het ideaal voor veel mensen met een drukke agenda of geen sportliefhebbers. fit20 biedt een individueel programma onder leiding van een personal trainer. Vendel: “Mensen vinden die persoonlijke aandacht noodzakelijk. Die afspraak elke week in je agenda is een stok achter de deur en maakt het voor iedereen haalbaar om vol te houden. Starten is goed maar volhouden is de basis voor lange termijn resultaat.”

Door de hoogwaardige trainingsprikkel ben je binnen 3 maanden merkbaar en meetbaar fitter en sterker. Klanten kunnen hun trainingsresultaten en progressie volgen.

De missie van fit20 is: ‘We add strength to your life’. Een fitter en gezonder leven is ook relevant   voor bedrijven. Preventie van burn-out, ziekteverzuim verlaging en gezond de pensioen leeftijd bereiken is top of mind in onze tijd van vergrijzing. Vooruitstrevende bedrijven als Siemens, Randstad en Ahold hebben voor een in-company fit20 studio gekozen. Personeel traint 1 keer per week 20 minuten onder werktijd. Dit werkt.

×