fit20 opent 7 nieuwe vestigingen in januari 2017

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule fit20 verwacht deze maand met 7 vestigingen te groeien. “Met die 7 vestigingen in Harderwijk, Huizen, Urk, Utrecht Zuid, Helmond, Wageningen en Doha in Qatar maken we in 2017 een knallende start. Er zijn nu 92 locaties open en voor februari staan de volgende locaties alweer ingepland. We verwachten dit jaar te zullen doorgroeien richting de 130 vestigingen. Dit is inclusief in-company studio’s en nieuw te openen locaties in Engeland, België, Qatar en diverse andere landen”, aldus Walter Vendel, directeur van fit20.

In twintig minuten tijd per week fit worden en blijven, zonder omkleden en zonder te zweten. fit20 biedt een individueel programma onder leiding van een personal trainer. Vendel: “Mensen vinden die persoonlijke aandacht heel belangrijk. Die afspraak elke week in je agenda als een stok achter de deur, maakt het voor iedereen haalbaar om vol te houden. Dit is vaak het probleem voor mensen, maar juist continuïteit in het sporten is de basis voor resultaat.”

De missie van fit20 is mensen fitter en gezonder te maken, iets wat ook steeds meer bedrijven voor hun medewerkers belangrijk vinden. Het ziekteverzuim neemt af en oudere werknemers zijn langer inzetbaar. Siemens, Randstad, Ahold en Yokogawa maken al gebruik van fit20. Deze bedrijven kozen voor een inpandige studio, waardoor het personeel onder werktijd 1 keer per week de fit20 training doet.

Meer weten over het franchisen bij fit20? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website