fit20 opent 70e studio

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

fit20 Job franchise

Op dinsdag 1 maart opent fit20 haar 70e studio aan de Utrechtseweg 9 in Zeist. De nieuwe studio wordt gerund door franchisenemer Job Ziedses des Plantes. Ziedses des Plantes werkte voorheen als fysiotherapeut, waar hij voornamelijk op curatieve wijze werkte. Bij fit20 richt hij zich op preventie, het voorkomen van klachten en optimaliseren van het lichaam.

Ziedses des Plantes verheugt zich op het runnen van de fit20 vestiging. “Volgens mij zit het ondernemerschap mij in het bloed. Ik denk graag mee met de richting en praktische oplossingen in een organisatie. Nu kan ik dat doen voor mijn eigen bedrijf. fit20 helpt bij het opstarten en er staat al een formule die succesvol is en past bij mijn overtuiging. Dat neemt een stukje zorg weg, waardoor ik me volledig kan focussen op mijn klanten.”

fit20 Zeist richt zich op mensen die nauwelijks tijd hebben of die vaak moeite hebben om zich naar de sportschool te geven. Door de High Intensity Trainingsmethode van de formule wordt er niet getranspireerd en kunnen klanten in gewone kleding langs komen. Bij fit20 wordt er altijd op afspraak en onder begeleiding van een fit20 Personal Trainer intensief en gecontroleerd getraind. “Als fysiotherapeut kan ik zeggen dat fit20 voor iedereen haalbaar is en dat er zichtbaar resultaat wordt geboekt,” aldus de nieuwe franchisenemer.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website