fit20 opent nieuwe studio in Amstelveen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Jasper van Doornik opent 1 april a.s. de deuren van een nieuwe fit20 studio. De studio zit gevestigd aan de Burgermeester Haspelslaan 71 in Amstelveen. Van Doornik begeleidt zijn klanten, persoonlijk of in duo’s, 20 minuten lang via een slow motion trainingsmethode. Deze methode zorgt voor het ontwikkelen van kracht en een betere conditie.

“Ook ik was eerst sceptisch over deze manier van trainen,” vertelt Jasper van Doornik. “Omdat ik een Personal Trainer van fit20 leerde kennen, heb ik het een keer geprobeerd. Ik merkte gelijk dat het iets met mij deed en al snel realiseerde ik mij dat dit de ideale trainingsvorm voor mijzelf was. Ik had een drukke baan en gunde mezelf weinig tijd om te sporten. De persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat je prettig traint. Door fit20 heb ik zelf nu een goede conditie, slaap ik goed en ben ik ook op m’n streefgewicht.”

De nieuwe franchisenemer begon zijn carrière bij een groot nationaal luchtvaartmaatschappij, maar besloot om in kleinere organisaties te werken. “Ik functioneer beter in een klein team waar ik direct resultaat zie van m’n inzet. Bij fit20 word ik begeleid en krijg ik tegelijk de ruimte om eigen ondernemer te zijn. Het werken met mensen is altijd de rode draad geweest in m’n leven. Hier kan ik dat combineren met ondernemerschap, gezondheid en sport. Voor mij is dat een perfecte combinatie.” aldus van Doornik.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website