Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

fit20 opent nieuwe studio in Schijndel

09 maart 2022

Op 1 maart zal Toon Verhoeven (59) de deuren van de fit20 studio in Schijndel openen. De studio is gevestigd aan de Vicaris van Alphenstraat 28. Het is de eerste vestiging van de snelgroeiende formule in de gemeente Meierijstad.

fit20 Schijndel

Toon Verhoeven kijkt uit naar de opening. “Ik ben bijzonder gemotiveerd om de mensen in Schijndel kennis te laten maken met deze gezondheidstraining. Zelf ben ik als klant bij fit20 begonnen en weet dus uit eigen ervaring hoe goed deze efficiënte en effectieve trainingsmethode werkt. Ik kan het nu ook de inwoners van Schijndel gunnen,” vertelt de ondernemer met een grote glimlach.

Ook directeur Walter Vendel is trots op de opening in Schijndel. Vendel ziet er opening als een nieuw hoogtepunt. “Elke nieuwe vestiging stelt ons in staat om meer mensen de uniciteit van deze formule aan den lijve te laten ondervinden,” begint Vendel. “Zo zijn we ooit de eerste fit20-studio begonnen, en nog steeds staat die missie centraal bij alles wat we doen. Ik ben ontzettend blij voor de mensen in Schijndel en omgeving dat fit20 nu ook bij hen in de buurt komt. Omdat ik iedereen deze training, die kracht en gezondheid toevoegt aan je leven, van harte gun. We hebben de levens van duizenden mensen positief beïnvloed, en staan te trappelen om dat aantal uit te breiden. Elke nieuwe studio draagt bij aan die doelstelling.”

Het fit 20 concept

fit20 heeft inmiddels 173 vestigingen in 12 verschillende landen. De franchiseformule staat bekend om het feit dat sporters slecht 20 minuten per week komen trainen. De training vindt plaats op afspraak, onder begeleiding van een opgeleide fit20 trainer. De training bestaat uit intensieve oefeningen waardoor het menselijk lichaam zich aanpast met als gevolg dat het lichaam sterker, fitter en energieker wordt. Door de deskundige begeleiding en de wijze waarop de oefeningen worden uitgevoerd is de training volkomen verantwoord. De sporters voeren de trainingen uit in dagelijkse kleding. De lage temperatuur in de studio in combinatie met de kort tijdsduur van de training zorgt ervoor dat men niet transpireert.

Daarnaast maakt fit20 gebruik van een sensor technologie. Sensoren op de apparatuur volgen de bewegingen van de sporters nauwkeurig. De sporter krijgt real-time visuele feedback op de training. Op deze manier kunnen de sporters van fit20 een optimaal trainingsresultaat behalen.

Ontvang gratis meer informatie over fit20

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

fit20

×