Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

fit20 opent nieuwe studio in Waalwijk

08 maart 2018
Op maandag 19 maart a.s. opent personal trainer en franchisenemer Jordy Sasabone zijn fit20 studio aan de Grotestraat 313a in Waalwijk. Dit is de 122e fit20 studio.

Sasabone: ”Ik doe al lang aan fitness en krachttraining en ook ik was de eerste keer sceptisch over deze manier van trainen. Ik ben altijd gewend om explosief te trainen en dan is trainen in slow-motion tot aan het spierfalen, zwaar. Het effect op mijn overige trainingen merk ik heel goed maar ook nemen m’n kracht en conditie toe waardoor de dagelijkse dingen als traplopen en tillen veel gemakkelijker gaan. Ik zie leden van alle leeftijden, sportief en niet sportief, alleen of met een (vaste) duo-partner, die wekelijks trainen en fitter worden.’’

Ondernemend

“De fit20 methode is een toegankelijke en efficiënte manier om aan je fitheid te werken. Ik was ook direct gecharmeerd over de persoonlijke begeleiding; het begeleiden van mensen vond ik in mijn vorige baan, als inrichtingsmedewerker, ook het leukste aspect. Samen een doel uitstippelen en de training geven die voor die persoon het beste is, past bij mijn karakter. Ik heb echt van mijn hobby mijn werk gemaakt. De trainingsmethode van fit20 laat snel resultaat zien en mensen zijn binnen drie maanden fitter, sterker en soepeler. Wekelijks geef ik mijn klanten een optimale trainingsprikkel, waarbij ik let op houding en techniek en op de ademhaling. Om onder de vlag van fit20 te beginnen geeft me als startende ondernemer veiligheid: ik weet dat het werkt en heb een heel team van ervaren collega’s om me heen. Ik kijk er erg naar uit om in Waalwijk een fit20 studio te openen”, vertelt Sasabone.

×