fit20 opent nieuwe studio’s in Goes en Doetinchem

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

links: Husman Thomas – rechts: Laurens Ott

Franchiseformule fit20 breidt het aantal studio’s uit met een studio in Goes en een studio in Doetinchem. In Goes is Personal Trainer Husman Thomas van start gegaan als franchisenemer. De studio is gevestigd in De Stadspoort aan de Piet Heinstraat. In Doetinchem is Personal Trainer Laurens Ott verantwoordelijk voor de nieuwe studio in de Admiraal aan de Koopmanslaan.

 Thomas fitnesst zelf al ruim twintig jaar en was enthousiast toen hij over fit20 hoorde. “Ik ga nu eindelijk doen wat ik écht leuk vind. Ik vind het een uitdaging om mensen te begeleiden en een voor hun passende en effectieve vorm van training op te zetten. Iedereen is anders en vraagt een eigen aanpak.” Hij is ook zeer te spreken over de organisatie van fit20. “Bij fit20 is alles tot in de puntjes geregeld. Zo kan ik om de valkuilen heen lopen en kan ik altijd terugvallen op mijn collega’s. Als ondernemer spreekt de formule me aan, omdat het me de vrijheid geeft een eigen bedrijf te runnen en tegelijk te weten dat je het met z’n allen doet.”, aldus Thomas.

Laurens Ott was zelf jarenlang werkzaam in de accountancy maar heeft door zijn ziekte de beslissing genomen een andere weg in te slaan. “Het door mijn ziekte verkregen zelfinzicht vertelde me dat ik een bijdrage wilde leveren aan de maatschappij en mensen bewust wilde maken van het belang van een goede gezondheid. Met een wekelijkse fit20 training voorkom je veel fysieke klachten en bouw je aan je weerstand. We zijn zelfs in staat een proces als Diabetes type II terug te dringen.” Met Doetinchem heeft de ondernemer een zakelijke en een persoonlijke binding, dus hij is erg blij dat hij daar aan de slag kan.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.