Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

fit20 opent studio in Hoogeveen

23 maart 2018
Trotse franchisenemer en personal trainer Geralda Wulff opent op vrijdag 23 maart 2018 haar fit20 studio aan de Industrieweg 96 in Hoogeveen. Dit is de 124e studio van de Nederlandse fitness franchiseformule.

Studiomanager Wulff: ”Na 23 jaar op kantoor te hebben gewerkt, heb ik het roer definitief omgegooid en mijn hart gevolgd. Sport & voeding zijn altijd mijn passie geweest en het begeleiden van mensen spreekt me enorm aan. Het effect van mijn eigen fit20 trainingen merk ik heel goed: m’n kracht en conditie zijn toegenomen waardoor de dagelijkse dingen als traplopen en tillen veel gemakkelijker gaan. Ik zie leden van alle leeftijden, sportief en niet sportief, alleen of met een (vaste) duo-partner, die wekelijks trainen en fitter worden.’’

“De fit20 methode is een toegankelijke en efficiënte manier om aan je fitheid te werken. Ik was ook direct gecharmeerd over de persoonlijke begeleiding. Deze trainingsmethode is een perfecte aanvulling voor duursporters en ik merk ook dat mensen die door een medisch verleden een lange tijd niet hebben kunnen sporten, baat hebben bij deze gecontroleerde manier van trainen. Mensen onderschatten vaak wat ze kunnen en de trainingsmethode van fit20 laat snel resultaat zien. Mensen zijn binnen drie maanden fitter, sterker en soepeler. Wekelijks geef ik mijn klanten een optimale trainingsprikkel, waarbij ik let op houding en techniek en op de ademhaling. Om samen met ervaren fit20 ondernemers Aqil en Sascha Radjab de fit20 studio van Hoogeveen te runnen geeft me een gevoel van veiligheid: ik weet dat het werkt en heb een heel team van ervaren collega’s om me heen. Ik kijk er erg naar uit om in Hoogeveen een fit20 studio te openen”, vertelt Wulff.

×