Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

fit20 opent studio’s in Medemblik en Rijen

08 januari 2018
Op maandag 22 januari a.s. opent personal trainer en franchisenemer Dustin de Hoog zijn fit20 studio in Medemblik. Twee dagen later volgt de opening van fit20 Rijen, personal trainer en franchisenemer Jolanda van Lees gaat dan van start met haar studio. Hiermee komt het aantal vestigingen van fit20 op 121.

Dustin de Hoog

”Als 17 jarige begon ik mijn opleiding aan de ALO met als doel om een eigen training studio te openen. Door het lerarentekort ben ik na mijn opleiding docent lichamelijke opvoeding geworden. Een ontzettend leuke baan waar ik vele jaren met plezier heb gewerkt. De ambitie voor het ondernemerschap en een eigen training studio echter, werd steeds groter. Toen kwam ik in aanraking met fit20. Aanvankelijk was ook ik sceptisch, maar hoe meer ik mij in het trainingsconcept verdiepte des te enthousiaster ik werd. ‘Practice what you preach’, na een aantal trainingen bemerkte ik al verschil in kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid. Hierdoor kan ik tijdens het mountainbiken een hoger tempo rijden en makkelijker klimmen. Ik zie leden van alle leeftijden, sportief en niet sportief, alleen of met een (vaste) duo-partner, die wekelijks trainen en fitter worden. Iedereen heeft zijn of haar eigen doel(en) om voor te trainen.”

Jolanda van Lees

”De training bij fit20 zit zo goed in elkaar! Ik was er gelijk verliefd op omdat het een complete aanpak is waarbij spieren, conditie en de hormoon huishouding worden aangepakt. Ik merk dat mensen beter in hun vel gaan zitten en vrolijker worden omdat je ze comfort biedt in het dagelijks leven. Trappenlopen en tillen, het gaat allemaal gemakkelijker. Zelf heb ik ook een betere houding gekregen sinds ik train. Ik zie leden van alle leeftijden, sportief en niet sportief, alleen of met een (vaste) duo partner, die wekelijks trainen en fitter worden. Het mooie vind ik dat iedereen zijn of haar eigen doel heeft om voor te trainen.’’

×