Fit20 opent vestiging in Alkmaar

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Professioneel fit20 trainer Thirza Schraa, is in augustus van dit jaar haar eigen fit20 studio aan de Robijnstraat 7 in Alkmaar gestart. Op 21 oktober wordt de studio van Schraa officieel geopend door het Tweede Kamerlid van de VVD, de heer R.J. (Rudmer) Heerema.

fit20 staat voor een intensieve training van 20 minuten onder persoonlijke begeleiding, uitgevoerd in slow motion, slechts één keer per week, uitsluitend op afspraak. Deze revolutionaire trainingsmethode zorgt onder meer voor sterkere spieren, botten en gewrichten en verbeterde stofwisseling. In 20 minuten wordt gewerkt aan een toename van de cardiovasculaire conditie. Kortom: meer energie en uithoudingsvermogen.

fit20 is een afgeleide van de bekende HIT methode (High Intensity Training) en is gebaseerd op wetenschappelijke studies en onderzoeken. fit20 heeft meer dan tachtig studio’s verspreid over Nederland waaronder zes in-company studio’s bij Siemens, Yokogawa, Randstad, Thuiszorg West Brabant, Ahold en Heerema. fit20 heeft eveneens vestigingen in België en Engeland. Iedere fit20 studio is ingericht met hoogwaardige apparatuur. Alle personal trainers bij fit20 zijn deskundig opgeleid voor de meest effectieve begeleiding van de klant.

Wanneer u aanwezig wilt zijn bij de officiële opening door Tweede Kamerlid Heerema kunt u zich aanmelden via alkmaar@fit20.nl.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website