Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

fit20 opent vestiging in Heerhugowaard en Zeewolde

08 september 2020
Fit en gezond worden in slechts 20 minuten per week. Dat is vanaf vandaag mogelijk in Zeewolde en vanaf morgen in Heerhugowaard. Daarmee krijgen Zeewolde en Heerhugowaard beiden een eigen vestiging van de snelgroeiende Nederlandse formule, die al een aantal jaar bezig is aan een (inter)nationale opmars. Inmiddels zijn er 150 fit20-vestigingen verspreid over negen landen.
De training bij fit20

fit20 heeft een aantal bijzondere kenmerken: de beoefenaars trainen 20 minuten per week en dit gaat op afspraak. Ook worden zij begeleidt door een speciaal opgeleide trainer en wordt hun privacy gewaarborgd. Door de vorm van trainen wordt het lichaam sterker, fitter en energieker. Dankzij de begeleiding de langzame uitvoering van de oefeningen is de training volkomen verantwoord. Door de temperatuur in de studio en de korte intensieve oefeningen, kunnen beoefenaars in dagelijkse kleding trainen zonder te transpireren. Er zijn per training nooit meer dan twee beoefenaars in de studio aanwezig. Ook is er aan de overheidsmaatregelen voldaan, waardoor het trainen bij fit20 veilig blijft.

Uitbreiden naar nieuwe vestigingen

Voor directeur Walter Vendel is het openen van de twee nieuwe vestigingen in Zeewolde en Heerhugowaard een nieuw hoogtepunt. ‘’Omdat elke nieuwe vestiging ons in staat stelt meer mensen de uniciteit van deze formule aan den lijve te laten ondervinden’’, zegt Vendel. Zo is Vendel ooit de eerste fit20-studio begonnen. ‘’Ik ben ontzettend blij voor de mensen in Zeewolde en Heerhugowaard dat er nu ook een fit20 bij hen in de buurt komt. We hebben de levens van duizenden mensen positief beïnvloed, en staan te trappelen om dat aantal uit te breiden. Elke nieuwe studio draagt bij aan deze doelstelling.’’ ‘’fit20 heeft is snel gegroeid als formule. De effectieve training, leunend op een stevige medische en wetenschappelijke onderbouwing, heeft zich bewezen.’’

Eigenaren

De nieuwe locatie in Heerhugowaard staat onder leiding van Thirza Schraa en Dustin de Hoog. ‘’Iedere dag zien we wat de training voor onze leden betekent en hoe het hun leven positief beïnvloedt. Dit geeft ons de drive om de training voor meer mensen beschikbaar te maken’’, zeggen Schraa en de Hoog. De nieuwe locatie in Zeewolde staat onder leiding van Henny Zumbrink. ‘’Werken aan je gezondheid in slechts 20 minuten per week, hoe mooi is dat. Eerst was ik nog sceptisch maar na het zelf ervaren was ik om en ben ik nu de trotse eigenaar van fit20 Zeewolde’’, zegt Zumbrink.

[box]Wil jij ondernemer worden bij fit20? Klik hier voor meer informatie[/box]
×