fit20 opent vestiging in Kampen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Personal fit20 trainers Esther-Mirjam en Arrold Witteveen openen op 1 december aanstaande hun studio in Kampen. fit20 is een trainingsmethode, gebaseerd op wetenschappelijke studies, die onder meer zorgt voor sterkere botten en spieren en een betere stofwisseling. Wekelijks wordt met krachtoefeningen, in 20 minuten intensief en in slow motion, gewerkt aan de verbetering van de conditie.

fit20 Kampen richt zich op mensen die weinig tijd hebben of die het zelf niet altijd kunnen opbrengen om te sporten. Het begeleiden tijdens het trainen ervaren zij als prettig én noodzakelijk. In minder dan een half uur staat de klant weer buiten: de slow motion trainingsmethode, in combinatie met de gekoelde ruimte, maakt omkleden en douchen overbodig.

“Scepsis over de fit20 methode hadden wij, net als de meesten, aanvankelijk ook. Maar dat was van korte duur,” vertellen Esther-Mirjam en Arrold Witteveen. “Als stratenmaker en hovenier had ik steeds vaker rug- en schouderklachten. Met de wekelijkse fit20 trainingen merkte ik al snel dat het beter ging. Ik ben nu klachtenvrij. Die ervaring zien we bij veel fit20 klanten”, vertelt Arrold Witteveen. Esther-Mirjam: “Sinds ik me kan herinneren heb ik sportteams gecoacht en sporttrainingen gegeven in tal van sporten, de passie voor personal trainer zit er dan ook al heel lang in. De afgelopen twee jaar heb ik bij verschillende studio’s ervaring opgedaan en ik kijk er nu ontzettend naar uit om samen met mijn man deze studio in Kampen te starten en uit te bouwen.”

Het duo ziet ernaar uit om te starten in Kampen: “Vanuit het hoofdkantoor krijgen we veel ondersteuning zodat we ons kunnen focussen op datgene waar we goed in zijn. We gaan allebei aan de slag als personal trainers waarbij Arrold de commerciële kant oppakt en Esther-Mirjam zich op de organisatie en de planning toelegt.”

Meer weten over het franchisen bij fit20? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website