Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

fit20 opent vestiging in Lelystad

06 augustus 2019
Personal trainer en ondernemer Martin Apperlo opent op 19 augustus aanstaande de 133e fit20 studio in het Places to Work gebouw – voormalig Rabobank – aan Het Ravelijn 50 in Lelystad. De fit20 formule bestaat uit een intensieve personal training van 20 minuten per week. Het concept past bij mensen die weinig tijd of geen zin hebben om iets aan fitness te doen. Ook sporters die hun prestaties willen verbeteren kunnen fit20 integreren in hun trainingsprogramma. Sinds de oprichting in 2009 trainen al meer dan 15.000 mensen, in acht landen, volgens de fit20 methode.
De fit20 training is op afspraak en altijd onder persoonlijke begeleiding. De trainingsmethode zorgt voor een sterke prikkel op de spieren waardoor – binnen de herstelperiode tussen twee trainingen – het hele lichaam fitter wordt. Personal trainer Martin Apperlo: “Sinds de opening van mijn eerste studio, in Urk, heb ik al veel mooie verhalen gehoord en gezien over het effect van de wekelijkse fit20 trainingen. Ook ik was aanvankelijk sceptisch, maar ik zie de kwaliteit van leven toenemen. Klanten krijgen een betere conditie en hebben bijvoorbeeld geen spierpijn na een spontane wandeling of andere leuke activiteiten tijdens de vakantie. Dat gun ik iedereen.”

fit20 formule

Op speciale custommade fitnessapparaten worden de grote spiergroepen wekelijks in 20 minuten getraind. De training vindt plaats in een kleinschalige studio en is ’hoogintensief’. Dit houdt in dat de spiergroepen in korte tijd zwaar worden belast en tot het uiterste worden gedreven, op een veilige manier. Deze wekelijkse prikkel zorgt ervoor dat je spieren versterken en je conditie verbetert. Er wordt met focus getraind, één-op-één of als duo, zonder afleiding van (harde) muziek of spiegels. De ruimte is gekoeld op 17 graden waardoor klanten niet of nauwelijks transpireren en sportkleding of naderhand douchen niet nodig zijn.

Trainen op wetenschappelijke basis

De fit20 trainingsmethode is een High Intensity Strength Training, gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat met één intensieve training per week de gezondheid en fitheid sterk verbeteren. De fit20 personal trainer let nauwkeurig op houding, ademhaling en tempo en houdt alle trainingsresultaten bij in een speciaal ontwikkelde fit20 app. Doordat alle oefeningen in slow motion en onder begeleiding worden uitgevoerd zijn ze veilig en haalbaar voor iedere leeftijdscategorie.

Gratis kennismaken

Martin Apperlo: “Met twintig minuten per week intensief trainen bij ons kun je veel bereiken. De oefeningen zijn een goede basis om jezelf te verstevigen en te werken aan je gezondheid. Klanten ervaren al vrij snel dat ze fitter en sterker worden en dat de pijntjes zijn verdwenen. Ongemerkt kunnen mensen makkelijker de trap op of zware dingen tillen. Sterkere spieren zorgen nou eenmaal voor minder klachten. Sterker en fitter worden en meer tijd overhouden voor de leuke dingen in het leven, dat gun ik ook iedereen in Lelystad.”
[box]Interesse in franchisen bij fit20? Neem hier vrijblijvend contact op met de franchiseformule![/box]
×