fit20 organiseert online 20 minute break

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op donderdag 3 juni om 12.00 uur kun je online kennismaken met fit20 tijdens een online 20 minute break. In deze korte maar krachtige sessie vertelt de formule je van alles over de unieke en bewezen franchiseformule en geven zij je een kijkje achter de schermen van de fit20-organisatie; wat biedt fit20 hun franchiseondernemers aan ondersteuning en hoe ziet de opleiding in de eigen fit20 Academy eruit? Daarnaast vertelt een ervaren fit20 franchise ondernemer over haar ervaringen en beantwoordt zij graag jouw vragen.

“fit20 is een unieke en innovatie gezondheidstraining formule van Nederlandse bodem. fit20 is een game changer! Bij fit20 train je zeer efficiënt; slechts één keer in de week 20 minuten met gegarandeerd resultaat. Onder begeleiding van een personal trainer met ondersteuning van eigen sensortechnologie. Er zijn per training nooit meer dan 2 klanten in de studio aanwezig, nooit langer dan 20 minuten en door de gekoelde ruimte is douchen en omkleden niet nodig”, aldus een woordvoerder van fit20.

Er zijn al ruim 130 studio’s in Nederland maar deze bewezen formule wil doorgroeien naar 300 vestigingen en is daarvoor op zoek naar nieuwe franchiseondernemers.

Nieuwsgierig geworden? Geef je dan snel op voor onze online 20 minute break.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise