Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

fit20 strijdt tegen MS met schaatsbroers Mulder

26 maart 2019

De maand april is door fit20 uitgeroepen tot Changed by Charity maand. Gedurende de hele maand zal er in alle fit20 studio’s geld worden ingezameld voor MS Research. MS Research doet belangrijk onderzoek naar de ziekte Multiple Sclerose.

Al jarenlang zetten de Olympische schaatsbroers Ronald en Michel Mulder zich als ambassadeur in voor MS Research. Zij willen het initiatief van fit20 dan ook ondersteunen en een uitdaging aangaan met alle fit20 klanten. Zij dagen iedereen in heel Nederland uit om een filmpje van zichzelf en anderen te posten van een zo lang mogelijke schaatstrein met de hashtag #sluitaanvoorMS. fit20 hoopt samen met Michel en Ronald in april 50.000 euro voor MS research in te zamelen.

Bij fit20 wordt altijd onder persoonlijke begeleiding en op een veilige manier getraind. Door de effectieve manier van trainen duurt de training maar twintig minuten per week. Omkleden is in de gekoelde studio niet nodig. Er trainen inmiddels duizenden mensen bij fit20. Daar zijn ook een aantal mensen bij met MS. Hun verhalen staan in april op de website en facebook pagina van fit20.

Niet klanten van fit20 kunnen natuurlijk ook aan MS research doneren. Dat kan direct op de actiepagina van MS Research of via de speciaal opgezette fit20 Changed by Charity pagina.

×