fit20 verwelkomt nieuwe franchisenemer Philippe Kuijpers

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchisenemer Philippe Kuijpers nam op 1 mei jl. de fit studio op het bedrijventerrein Kloosterlanden in Deventer over. Bij fit20 wordt er twintig minuten in de week gesport, waarbij er onder begeleiding van een personal trainer gesport kan worden. Er hoeft ook niet omgekleed te worden omdat de trainingen in een gekoelde ruimte plaatsvindt waardoor de sporters niet zullen zweten.

Philippe Kuijpers: “Iedereen moet wennen aan deze manier van trainen. De meeste klanten merken verbetering binnen drie maanden. Ze voelen zich sterker, fitter en hebben meer uithoudingsvermogen. Vaak verdwijnen rug- of andere klachten en functioneer je daardoor beter in het dagelijks leven”.

“Net als iedereen was ook ik eerst sceptisch” 

“Flexwerkend bij Tribes op het Flight Forum, in Eindhoven raakte ik in gesprek met een personal trainer van fit20. Net als iedereen was ook ik eerst sceptisch en ben daarom zelf gaan proefdraaien in Apeldoorn. Nu ben ik best sportief maar sinds fit20 ben ik ongemerkt harder gaan slaan met tennis en ook heb ik dit jaar geen spierpijn gekregen toen ik weer ging skiën. Een vriend van me met hartklachten kreeg zelfs van zijn cardioloog – na een paar maanden fit20 trainen – te horen dat hij van de medicatie af mag! Het is gek, maar fit20 lijkt haast een ‘guilty pleasure’ omdat ik ineens ontdek dat er best wat mensen om me heen al trainen bij fit20!”, vertelt Kuijpers.

100 vestigingen

Op 19 april jl. heeft franchiseformule fit20 haar 100ste vestiging geopend. De formule heeft nu 93 vestigingen in Nederland en 7 in het buitenland. De formule die in oktober 2009 is opgericht staat dit jaar op plek 6 van de snelst groeiende franchiseondernemingen in Nederland.

Wilt u net als Philippe Kuijpers ook uw eigen fit20 studio en samenwerken met de fit20 formule? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.