Fit20 wint FD Gazelle Award 2015

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Walter Vendel, Oprichter fit20- winnaar FD Gazelle Award 2015 (2)

Walter Vendel, fit20 oprichter

Het Financieele Dagblad heeft de snel groeiende fitnessketen fit20 uitgeroepen tot FD Gazelle van het jaar. Daarmee wint fit20 een prestigieuze prijs in de ondernemerswereld. Fit20 behoort met deze bekroning tot de 490 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Op 17 november 2015 wordt de winnaar van de provincie Gelderland en Overijssel bekendgemaakt. In december is de Grande Finale voor een eventuele FD Gouden Gazelle 2015 Award.

De fitnessketen behaalde ruimschoots de norm om in aanmerking te komen voor de FD Gazellen Award. In de periode 2012-2014 is de franchiseformule ieder jaar met 50% gegroeid tot een keten met 60 fit20 studio’s in Nederland en in het buitenland. De groei wordt gemeten over de afgelopen drie jaar en deze groei moet minimaal 20% per jaar bedragen.

Walter Vendel, fit20 oprichter, heeft de afgelopen drie jaar met veel ambitie gewerkt aan het realiseren van zijn doel om eind 2015 80 studio’s in Nederland en het buitenland te hebben. “Het winnen van de FD Gazelle 2015, is voor ons de ‘icing on the cake’. We zijn ambitieus en het is geweldig om te zien dat hard werken ook beloond wordt,” aldus Vendel. In het afgelopen jaar heeft fit20 een succesvolle stap buiten de grenzen gezet, na België start fit20 binnenkort ook een vestiging in Qatar en begin volgend jaar in Luxemburg. De groei van vestigingen in Nederland loopt goed door en de ambitie is om eind volgend jaar 130 vestigingen te hebben.”

Er zijn 490 organisaties gekozen in drie categorieën: klein, middel en groot. Per provincie wordt uit de winnaars van de drie categorieën één overall winnaar gekozen. Deze organisatie krijgt de Gouden Gazelle die dit jaar op 10 december in Den Haag wordt uitgereikt.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website