Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Fitness Park zoekt master franchisenemer in Nederland

Fitness Park, de van origine Franse fitnessformule en in 2009 opgericht, is hard aan het groeien. Om het succes van de franchiseformule verder uit te breiden, hebben zij hun pijlen op Nederland gericht. Hiervoor zijn zij per direct op zoek naar een master franchisenemer die zelf een aantal vestigingen wil openen en vervolgens nieuwe franchisenemers gaat werven om de rest van Nederland te veroveren.

De fitnessformule heeft ruim 35 jaar ervaring in de fitnessmarkt en heeft op dit moment meer dan 250 vestigingen, verspreid over thuisland Frankrijk, Spanje en Portugal. “In 2020 hebben twee Franse franchisenemers, die beiden 5 vestigingen runnen, de rechten van Spanje gekocht. Inmiddels zitten zij op negen vestigingen in Spanje en is de rek er nog lang niet uit. Het concept slaat daar enorm aan. Wij zijn overtuigd dat ook de Nederlandse markt zeer geschikt is voor ons concept”, aldus Jullien Davy, directeur franchise en development van Fitness Park.

Het concept

Fitness Park is gebaseerd op het aanbieden van meerdere fitness- en sportonderdelen in grote vestigingen (vanaf 800 m²). Een ruimte bevat o.a. gewichtheffen, cardio training, gevechtsporten, fietsen en crosstrainers. “Er staan gemiddeld 11 sporttoestellen per 100 m², geleverd door Technogym en Hammer Strenght.” De fitnessformule hanteert ruime openingstijden van 6 uur ’s ochtends tot 23 uur ’s avonds, 7 dagen per week. “Sommige vestigingen zijn ook 24 uur per dag open. Dus dat behoort ook zeker tot de mogelijkheden”, aldus Davy. “Naast het uitgebreide aanbod van sporten, bieden wij ook veel extra’s, zoals een fitnesswinkel, lichaamsmetingen, energiedrankjes, etc.”

Master-franchisenemer

“Omdat wij graag willen uitbreiden naar Nederland, zoeken wij iemand die het vermogen heeft om een organisatie te ontwikkelen om eigen clubs te openen en om een groot aantal sportscholen en franchisenemers te ondersteunen. Uiteraard ondersteunen wij de Master vanuit ons hoofdkantoor met o.a. in de zoektocht naar geschikte locaties, ondersteuning in de marketing, evenementen, netwerk, innovaties, inkoop en meer. Daarnaast hebben wij een grote groep van internationale ondernemers die advies en hulp kunnen bieden.”

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Fitness Park![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×