Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Five Guys opent zevende vestiging in Rotterdam

De zevende Nederlandse vestiging van Five Guys opent in de Hoogstraat in Rotterdam. Voorheen zat er een vestiging in winkelcentrum Alexandrium. Met de komst van het restaurant aan de Hoogstraat beschikt Rotterdam weer over twee vestigingen.
Vestiging in Rotterdams winkelcentrum sloot de deuren

“We hebben helaas moeten besluiten dicht te gaan in Alexandrium. Onze fans bleken daar niet te vinden. De nieuwe vestiging aan de Hoogstraat ligt echter meer in de loop en daarom hebben we er vertrouwen in dat dit een geschiktere plek is. We kijken er naar uit een nieuw restaurant te openen na een jaar, waarin niet uitgebreid is in Nederland”, aldus Hugo Duyvestyn namens Five Guys.

Groot terras

De nieuwe vestiging is gelegen aan de Hoogstraat 170-172. “Een prachtige en historische locatie met toegang tot een groot terras. Vroeger zat hier een Bram Ladage. Zoals het er nu naar uitziet, openen we begin van de zomer. Een exacte datum kan ik nog niet noemen”, aldus Duyvestyn.

Amsterdam

De vestiging aan de Hoogstraat wordt de zevende Nederlandse locatie van de keten. “We dromen nog altijd van een vestiging in Amsterdam, waar ook ons internationale hoofdkantoor is gevestigd. Dit is ons eerder helaas niet gelukt, maar staat nog steeds bovenaan ons wensenlijstje”, aldus een woordvoerder van Five Guys.

×