Flagship store The Athlete’s Foot opent in Utrecht

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De grootste Nederlandse store van The Athlete’s Foot is op woensdag 27 september in het winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht geopend. Franchisenemer Mik Ruskauff is vol vertrouwen over de toekomst: “we gaan knallen!” De flagship store is meteen ook de grootste in Nederland, met een oppervlakte van 160m2.

Mik Ruskauff is ervaren en al meer dan dertien jaar actief in de sneakerbranche. “Het werd tijd voor een eigen store, alleen kwam er geen passend pand vrij in Utrecht. Deze plek in Hoog Catharijne is natuurlijk een ongelooflijke kans. Iedereen zegt tegen me: je zit op de beste winkellocatie van Nederland. De nabijheid van knooppunt Utrecht Centraal Station is ook geweldig, met elke dag tienduizenden passanten. En het winkelcentrum wordt helemaal vernieuwd. Allemaal pluspunten.”

Ruskauff heeft goede support van het hoofdkantoor gekregen tijdens de voorbereidingen. “Zonder hen had ik dit niet kunnen bereiken. Je hebt professionele ondersteuning nodig om een store als deze van de grond te krijgen.” Mik kijkt dan ook vol vertrouwen naar de toekomst. “The Athlete’s Foot is een krachtige formule, we zitten op een toplocatie en ik heb een team van geweldige medewerkers om me heen. We gaan knallen vanaf de opening, zeker weten!”

 Langdurige groei voor The Athlete’s Foot

Jos van der Wolk, directeur The Athlete’s Foot Nederland, zegt over de gloednieuwe store: “We groeien jaar op jaar en de aanvulling met de flagship store in Utrecht is het zoveelste succes van de formule. Deze allernieuwste store van The Athlete’s Foot bevindt zich in het totaal gerenoveerde gedeelte van Hoog Catharijne dat recent geopend is. Utrecht is volop in beweging en een stad met potentie. Samen met een concentratie bekende winkelformules en de nieuwe uitstraling van Hoog Catharijne zal deze winkellocatie uitgroeien tot een van de beste locaties in Nederland. Utrecht heeft voor The Athlete’s Foot alles in zich wat een winkelende consument zoekt.”

Ook opent er binnenkort nog een store in Almere. Dit betekent dat er in 2017 in totaal tien nieuwe winkels zijn bijgekomen en dat er de afgelopen ruim twee jaar maar liefst dertig stores van The Athlete’s  Foot zijn gebouwd of verbouwd. “De formule is hard op weg om elke middelgrote/grote Nederlandse stad van een store te voorzien of bestaande stores te verbouwen naar het Sport with Style-concept,” aldus Van der Wolk.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.