Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Flagshipstore Spar University en Hema Traffic openen op De Uithof

Op 6 januari openen de Spar en de Hema in De Uithof in Utrecht haar deuren in een nieuw jasje. Waar de Spar vooral in ‘look & feel’ en ‘tone of voice’ is veranderd, is de Hema ook uitgebreid met een vernieuwd assortiment.

De Spar-winkel op het Utrechtse studentencampusterrein is in een compleet nieuw jasje gestoken. Hiermee heeft het nu de uitstraling van de Spar University, zoals die ook op de VU in Amsterdam te vinden is. Dankzij het grote aantal m² is de vernieuwde Uithof-Spar nu omgedoopt tot Spar University Flagshipstore.

De Spar University is een “buurtwinkel” op universiteitsterreinen waar studenten en medewerkers naast de gebruikelijke dagelijkse en dagverse boodschappen terechtkunnen voor kant-en-klare maaltijden, sandwiches, verse sapjes en andere (vers)producten.

Naast Spar University UU (Universiteit Utrecht) opent op 6 januari 2014 ook de Hema opnieuw haar deuren. Vanaf nu heet de winkel Hema Traffic en is het food assortiment uitgebreid met een groot drogisterij-assortiment aangevuld met een aantal meters non-food als bijvoorbeeld cosmetica.
Dit is op basis van input van o.a. woonbesturen in De Uithof gerealiseerd, welke al geruime tijd de wens hebben uitgesproken meer aanbod van dergelijke producten in De Uithof te willen hebben.