Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

FlexForces zoekt franchisenemers voor landelijke groei

De eerste vestiging van FlexForces is geopend in 2020 en sindsdien timmeren zij hard aan de weg met hun unieke franchiseformule. Binnen twee jaar tijd zijn er 6 FlexForces vestigingen geopend. FlexForces is actief in verschillende branches binnen de arbeidsmarkt, maar hun specialisme ligt bij de industrie, afvalverwerking, productie ,transport en logistiek.

Unieke samenwerking

FlexForces ondersteunt, coacht en begeleidt franchisenemers bij hun dagelijkse werkzaamheden. Hierbij is te denken aan het opzetten van de branding, de begeleiding van medewerkers, helpen bij de werving en alles daartussenin. Ook krijgen franchisenemers bij FlexForces een basistraining bij de start van hun onderneming en is er een continue aanbod van verschillende praktische opleidingen en trainingen.
Tevens is FlexForces onderdeel van JEX. JEX is hét softwarebedrijf in de uitzendbranche. Als franchisenemer is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de verschillende diensten die JEX aanbiedt. Door deze unieke samenwerking heeft de franchisenemer meer tijd om zich te focussen op zijn of haar core business.

Uitbreiding in Nederland

FlexForces groeit hard en heeft de ambitie om de komende jaren uit te breiden naar ruim 40 vestigingen. Heb jij de ambitie om een eigen onderneming te starten in de uitzendbranche? Maar doe jij dat het liefst op basis van een concept dat al bewezen is? Dan is franchise een goede optie. Vraag nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over FlexForces

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

FlexForces

×