Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

FloatRooms Nederland en Kapitaal op Maat gaan samenwerken

FloatRooms Nederland, moederbedrijf van franchiseformule FloatCenter, heeft inmiddels vier vestigingen geopend en daar zullen in 2015 nog een aantal bij komen. Ook voor 2016 staat er een aantal op de rit. Daarnaast heeft FloatRooms een franchise concept geïntroduceerd. Dit concept biedt de franchisenemer vele voordelen en handvatten. Een van de mogelijkheden is het leasen van een Ocean FloatRoom. Deze FloatRoom is bij het openen van een vestiging vaak de grootste investering. Een lease mogelijkheid maakt het voor een franchisenemer met het juiste plan, mogelijk direct te kunnen starten zonder de hoge aanschaf van een FloatRoom.

FloatRooms Nederland BV is op zoek naar werkkapitaal om 5 FloatRooms voor te financieren. FloatRooms Nederland wordt vorm gegeven door ondernemers die graag hard en vooral gedegen en weloverwogen willen doorgroeien. Dat doen zij het liefst met zelf verdiende euro’s.  Een solide concept, temeer omdat de aanschaf, leaseconcept en onderhoud  in eigen beheer is.

Huisbankier Rabobank heeft Kapitaal Op Maat aanbevolen voor de financiering. FloatRooms wil, met inzet van Kapitaal Op maat, binnen 50 dagen het doelbedrag realiseren, gedurende een looptijd van 36 maanden, rente 7%.

Voor de beste dienstverlening aan klanten gelooft FloatRooms Nederland in persoonlijke betrokkenheid, inzet en lokale aanwezigheid. Als samenwerkingsvorm hanteren zij franchising. Een hechte vorm van samenwerking tussen juridisch zelfstandige ondernemers, die onder gebruikmaking van een gemeenschappelijke naam en met een uniforme uitstaling producten en dienst aanbieden aan afnemers.

Meer informatie over Floaten kunt u vinden op https://www.kapitaalopmaat.nl/FloatRooms-Nederland