Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Florin Hill nieuwe franchisenemer bij BurgerBusiness

BurgerBusiness bezorgt verse en ambachtelijke burgers aan huis. De franchiseformule is in 2015 opgericht door twee jeugdvrienden. Momenteel zijn er drie vestigingen van de keten. De vestiging in Eindhoven is er hier één van, die Florin Hill heeft overgenomen als franchisenemer.
Wie is Florin Hill?

De 22-jarige Florin Hill staat al vanaf 7 september jl. aan het roer van Burger Business Eindhoven. Oorspronkelijk komt hij uit Duitsland, maar hij studeerde International Business Administration aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens zijn studie in Tilburg leerde hij al veel over franchisen. Ook hielp hij in deze periode zijn broer regelmatig op food festivals. Dit inspireerde hem om in de foodindustrie te gaan werken.

Nieuwe franchisenemer

Het mooie van franchise vindt hij dat je er samen in staat, en dat je samen doelen bereikt. Hij heeft bij BurgerBusiness nauw contact met de franchisegevers en hij gaat er samen voor om de formule goed uit te dragen. Florin Hill heeft eerder ook al een tijd bij BurgerBusiness in Eindhoven gewerkt. Tijdens zijn werk in het bedrijf besefte hij dat BurgerBusiness een erg leuk concept is met goede producten. Bovendien vindt hij dat er een goede sfeer hangt en dat de medewerkers vriendelijk zijn. Dit heeft hem doen besluiten om franchisenemer van deze keten te worden. Valentijn Prince, franchisegever van BurgerBusiness zegt: “Wij hebben voor Florin gekozen omdat hij heeft laten zien erg veel doorzettingsvermogen te hebben en omdat hij iemand is die afspraak is afspraak hoog in het vaandel heeft staan. Dit zijn belangrijke eigenschappen waar een franchisenemer over dient te beschikken bij ons.”

Toekomst plannen

Voor nu gaat Florin Hill zich focussen op de vestiging in Eindhoven en daar het beste van maken. Daarna ziet hij wat de toekomst hem brengt en wat zijn kansen dan zijn. Het zou hem leuk lijken om te helpen met het opstarten van nieuwe BurgerBusiness locaties.

×